×
fatkeqësi natyrore, Janar 2012
Një ciklon i fuqishëm goditi sot bregdetin verilindor të Australisë. Goditja kryesore e ciklonit i ra për pjesë Brisbane dhe Gold Coast. Ai solli me vete erëra të dhunshme dhe shira të rrëmbyer. Autoritetet morrën vendimin për të mbyllur autostradat kryesore.
Nga ana e Detit të Veriut drejt vendeve të Evropës kontinentale po afrohet një stuhi e re. Në jug të Britanisë së Madhe fatkeqësia natyrore u ka marrë jetën disa njerëzve, dhjetëra të tjerë janë lënduar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31