×
Arktiku, Mars 2011
Në sektorin rus të Arktikut filloi faza pranverore e operacionit për mbrojtjen e ariut të bardhë (polar) dhe monitorimin e migrimit të tij.
Nga Moska për në Murmonsk me avion u dërguan 30 ton mallra, pë
Karvani i motorëve të rrëshqitjes në dëborë, të pajisur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
26
27
28
29
30
31