×
Deti Egje, 14 qershor 2013
Në një traget, i cili po transportonte më shumë se 250 pasagjerë nëpër Detin Egje, ra zjarr, njoftoi Roja bregdetare e Greqisë. Zjarri shpërtheu në kohën kur trageti i quajtur "Nissos Mykonos" po ndiqte itinerarin e lundrimit midis ishujve të Icaria dhe Samos.
zjarr, traget, Deti Egje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30