×
Çmimi "Radiomania", 7 qershor 2013
Radiokompania "Zëri i Rusisë" u bë fituese e konkursit kombëtar "Radiomania". Emisioni "Teoria e gabimeve" i gazetarit të njohur, radio drejtuesit dhe autorit të hulumtimeve historike Armen Gasparjan u shpërblye me çmimin e parë në kategorinë e nominuar "Program arsimor".
Rusia, Zëri i Rusisë, radio, Çmimi "Radiomania"
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30