×
shenjtërore

Në Kishën e sapo ngritur të Ringjalljes në kryeqytetin e Malit të Zi, Podgoricë, u shfaq një afresk, në të cilin shembëlltyrat e Karl Marks, Frederik Engels dhe Josip Broz Tito janë paraqitur në mes të flakëve të ferrit.

Mijëra pelegrinë mbërritën në Katedralen e Krishtit Shpëtimtar në Moskë për t’ju përulur Kryqit, në të cilin u kryqëzua Shën Andreu Apostull.

Kreu i Kishës Orthodhokse Serbe i është drejtuar Patriarkanës së Moskës me kërkesën për dhënien e ndihmës në ruajtjen e unitetit të Orthodhoksisë në territorin e Kosovës dhe Metohisë. Patriarku serb Irinej mbërriti në Rusi me vizitën e tij të parë zyrtare si primati i njërës prej kishave orthodhokse vendore dhe u takua me Patriarkun e Moskës dhe të gjithë Rusisë Kirill.

Autoritetet islamike të Rripit të Gazës po shkatërrojnë portin e lashtë Anthedon, duke dislokuar atje një kamp militantësh dhe duke planifikuar ndërtimin e shtëpive të banimit mbi rrënojat që datojnë 3000 vjet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31