×
Linja direkte me Vladimir Putinin, Prill 2013
Asnjë nga pyetjet, që iu adresuan Presidentit të Rusisë gjatë “Linjës direkte”, nuk do të mbetet pa përgjigje. Kjo u premtua prej Vladimir Putinit pas dialogut me qytetarët rusë të enjten. Ai iu përgjigj në transmetim të drejtpërdrejtë televiziv dhe në On Air e radiostacioneve ruse 85 pyetjeve.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Rusia shprehet e gatshme për të përmirësuar marrëdhëniet me Perëndimin. Ndërsa në dritën e ngjarjeve të fundit tragjike në Shtetet e Bashkuara u bë mëse evidente se ekzistojnë si tepër probleme, me të cilat mund të luftohet vetëm bashkarisht. Pretendimet reciproke të Rusisë dhe vendeve perëndimore janë të pashmangshme. Por për t’u angazhuar në dialog është e nevojshme të sillemi me respekt ndaj njëri-tjetrin dhe jo të parashtrojmë kërkesa e pretendime.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Moska shprehet e gatshme që të përmirësojë marrëdhëniet me Perëndimin. Në të njëjtën kohë, disa nga hapat e po atij Uashingtoni - për shembull, miratimi i “Ligjit të Magnitskit” - nuk i shërbejnë aspak këtij procesi. Vladimir Putin iu përgjigj pyetjes: Mos i kujton vallë atij situata aktuale politike në arenën ndërkombëtare periudhën e Luftës së Ftohtë? Një ftohje e caktuar e marrëdhënieve midis Rusisë dhe vendeve perëndimore filloi që në kohën e fushatës ushtarake të vitit 2003 në Irak, kujton Presidenti rus.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti i Federatës Ruse Vladimir Putin ka thyer rekordin e radhës në komunikimin me
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin njoftoi se në Rusi do të ndërtohen dy uzina të reja për prodhimin e komplekseve të mbrojtjes kundërajrore “S-400” - “Triumf” (russ.
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Në komunikimin e përvitshëm nëpërmjet “Linjës direkte
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti rus Vladimir Putin, gjatë komunikimit të përvitshëm nëpërmjet
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
“Gjuajtësi luftarak rus “T-50” i gjeneratës së pestë duhet t
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Akti terrorist në Boston duhet t’i shtyjë Rusinë dhe SHBA-në për të bashkëpunuar ngushtë në luftën kundër terrorizmit, deklaroi sot Vladimir Putin duke iu përgjigjur pyetjeve të drejtuara atij nga qytetarët rusë në transmetim të drejtpërdrejtë televiziv.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin sot, gjatë komunikimit të drejtpërdrejtë të p
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Tragjedia e Bostonit duhet t’i shtyjë Rusinë dhe SHBA-në që të bashkojn
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Duke iu përgjigjur pyetjes në lidhje me dënimin me vdekje për krime
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
“Letrën e parë e kam marrë nga ai në fillim të vitit, kurse të dytën pas vdekjes së tij. Kështu që letrat në fjalë më janë adresuar mua realisht.
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin sot në mesditë, me orën e Moskës, do të komunikojë në linjë direkte me bashkëkombasit e vet.
televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
T’i drejtojë çdo pyetje që dëshiron Presidentit dhe të marrë përgjigje për të. Këtë javë një mundësi e tillë do t’i jepet të gjithë qytetarëve rusët pa përjashtim. Më 25 prill Vladimir Putin do të mbajë “Linjën direkte” tradicionale televizive me bashkëqytetarët.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti rus Vladimir Putin më 25 prill do të komunikojë në transmetim të drejtpërdrejtë televiziv me qytetarët e vendit. Kryetari i Shtetit kësaj here do t’i përgjigjet tashmë për të njëmbëdhjetën herë pyetjeve të bashkëqytetarëve.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Programi “Linja direkte me Vladimir Putinin” do të transmetohet të enjten, më 25 prill të vitit 2013, më 12:00 sipas orës së Moskës, në mënyrë të drejtpërdrejtë nga kanalet televizive federale ruse.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin më 25 prill do të rinisë dialogun me qytetarët e Rusisë në “Linjë direkte”. Të dielën (më 21 prill) në mesditë filloi pranimi i pyetjeve që i adresohen Kryetarit të shtetit. Kushdo që dëshiron mund t’i drejtojë ato nëpërmjet linjave të veçanta telefonike. Ato do të punojnë deri në përfundim të “Linjë direkte” më 25 prill. Ky do të jetë komunikimi i parë me popullsinë e vendit që nga momenti i rikthimit të Putinit në Kremlin pas zgjedhjeve të vitit 2012.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Programi special "Linja direkte me Vladimir Putin" do të mbahet me datë 25 prill, më 12:00 sipas orës së Moskës, njofton shërbimi për shtyp i Kremlinit.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
27
28
29
30