×
Nicolas Maduro, Tetor 2013

Presidenti i Venezuelës Nicolas Maduro njoftoi të enjten krijimin e Departamentit për arritjen e lumturisë më të madhe sociale.

Venezuela deri në vitin 2019 do të likujdojë plotësisht varfërinë, premtoi ditën e enjte Presidenti i vendit, Nicolas Maduro.

Presidenti i Venezuelës Nicolas Maduro iu drejtua Asamblesë Kombëtare me kërkesën për t'i dhënë atij kompetenca të veçanta, për të luftuar korrupsionin dhe "sabotimin ekonomik".

Kryetari i shtetit i Venezuelës Nicolas Maduro shprehu mbështetjen për nismën e nominimit të Presidentit të Rusisë Vladimir Putin për Çmimin Nobel për Paqe, duke vënë në dukje se veprimet e tij e shpëtuan botën nga lufta në Siri.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31