×
kryqëzor, 2013

Në Nikaragua mbërriti me një vizitë miqësore kryqëzori raketor "Moskva", në ceremoninë e pritjes së të cilit morrën pjesë përfaqësues të Komandës së Lartë të Ushtrisë së Nikaraguas.

Kryqëzori legjendar "Aurora" (russ. “Аврора”) kremton 110-vjetorin e hyrjes së vet në formacionin luftarak të Skuadronit të Flotës Perandorake Ruse të Oqeanit Paqësor. Por i famshëm u bë ai jo për meritat e tij luftarake apo fitoret në beteja, por për sinjalizimin e fillimit të Kryengritjes së armatosur të Tetorit dhe mësymjen e Pallatit të Dimrit.

Anija e vogël kryesuese raketore "Grad Svijazhsk" (russ. "Град Свияжск") e projektit 21631 u nxorr nga boathouse
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31