×
pushkatim, 2013

Gazeta koreanojugore "Chosun Ilbo" njoftoi se më 20 gusht në Phenian u pushkatuan disa artistë të njohur, duke përfshirë edhe dy artistë të ansamblit të Unhasu Orchestra: ata u akuzuan për shkeljen e ligjit antipornografi dhe u pushkatuan tre ditë pas arrestimit.

95 vjet më parë natën e 16-17 korrikut të vitit 1918 në Ekaterinburg u pushkatua e gjithë familja mbretërore - Perandori Nikollai II, gruaja e tij, fëmijët dhe shërbëtorët. Përkundër faktit se që nga momenti i tragjedisë kanë kaluar tashmë shumë dekada, opinioni publik rus dhe ai botëror i kthehet sërish kësaj faqeje të historisë së Rusisë në përpjekje për ta riperceptuar dhe për ta kuptuar atë.

Militantët e lëvizjes radikale "Taleban" pushkatuan 16 ushtarë të ushtrisë kombëtare afgane në provincën veriore të Afganistanit - Badakhshan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31