×
Kanali i Panamasë, 2013

Ekspertët e OKB-së përfunduan inspektimin e anijes së Koresë së Veriut me armë kubane në bord, e cila u arrestua në Kanalin e Panamasë.

Autoritetet e Panamasë kapën një anije koreanoveriore me pajisje dhe materiale ushtarake, të cilat, ka shumë mundësi, të jenë projektuar për ndërtimin e raketave.

Së paku 6 anije mallrash ngecën në cekëtinë në brigjet e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31