×
ish-president, 12 qershor 2013
Ish-presidenti i Afrikës së Jugut dhe fituesi i çmimit Nobel për Paqe, Nelson
Për herë të parë që nga viti 2005 shumica e amerikanëve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30