×
Eduard Hil, 3 korrik 2010
    Konkursin e vjershave më të mira për vokalizim nga Eduard Hil, i cili është bërë i njohur nën emrin "Tro-lo-lo", do ta zhvillojë Fondi i mbështetjes dhe zhvillimit të masmediave.
Eduard Hil,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31