×
duhanpirja, Shkurt 2013
Presidenti rus Vladimir Putin nënshkroi ligjin antiduhan. Dokumenti vendos ndalimin e reklamimit të duhanit dhe pirjes së duhanit në vendet publike si dhe përmban një sërë masash të tjera kufizuese të destinuara për të luftuar pirjen e duhanit.
Ministria ruse e Shëndetësisë miratoi një rregullore të re për
Në vitin 2014 në Rusi do të zhduken tavllat e duhanit nga trenat e pasagjerë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28