×
lojëra kompjuterike

Persona të njohur në veri të Londrës sulmuan me thikë një djalë të ri dhe i morën videolojën (ang. videogame) "GTA V", të cilën ai sapo e kishte blerë.

Edward Snowden u bë heroi i lojës virtuale Snowden Run 3D, të cilën gjithkush mund ta shkarkojë falas në smartphone-in e vet.

Dyqani online “Amazon” në maj do të emetojë valutën virtuale - Amazon Coins. Kompania premton se do të shpërndajë "dhjetra miliona dollarë" në formën e monedhave virtuale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31