×
video-klip, Shkurt 2013
Në shërbimin e videohosting YouTube u shfaq një videoklip i përhapur nga autoritetet
Juria e konkursit "Ekaterinburgu - vendi i takimit të Evropës dhe Azisë" zgjodhi si filmin më të mirë me metrazh të shkurtër mbi qytetin videoklipin e fotografit Dimitri Krillov "Ekaterinburg Timelapse in Motion 2013" . "Këto videoklipe janë realizuar në kuadër të hobit tim.
Faqja koreano-veriore e Internetit Uriminzokkiri publikoi një video propagandistike, ku, ndër të tjera, tregohen pasojat e një sulmi raketor mbi një megapolis amerikan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
26
27
28