×
kartëmonedhë
Shkencëtarët ukrainas kanë zbuluar bakterie që shkaktojnë pneumoni, tuberkuloz, antraks dhe s
Ukraina, mikrobet, kartëmonedhë
Një kartmonedhë e serisë së re me vlerë 5 euro, me imazhin e perëndeshës së Evropës, është vënë në qarkullim në zonën e euros.
euro, zona e euros, kartëmonedhë
Në Libi të enjten u futën në qarkullim kartmonedhat dinar pa imazhin e ish-Kreut të shtetit, Muammar Gaddafi.
Libia, kartëmonedhë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31