×
mikrobet, 2013
Shkencëtarët ukrainas kanë zbuluar bakterie që shkaktojnë pneumoni, tuberkuloz, antraks dhe s
Ukraina, mikrobet, kartëmonedhë
Tani në rajonin e Çeljabinskut ka hyrë në fuqi regjimi i situatës së jashtëzakonshme. Ulërijnë vazhdimisht sirenat e alarmit, njoftohet mbi rrezatimin e mundshëm me anë të subtitrave në kanalet televizive.
Mikroorganizmat që jetojnë në bordin e Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN), në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31