×
Expo 2020, Qershor 2013
Qyteti rus i Ekaterinburgut, i cili shtrihet në Urale, është një nga kandidatët
Ekaterinburgu i Rusisë, i cili ndodhet në Urale, është një nga kandidatët kryesorë për zhvillimin e ekspozitës Expo 2020 (http://www.expo2020.ru/en).
Qyteti rus i Ekaterinburgut, i cili shtrihet në Urale, është një nga kandidatët kryesorë për zhvillimin e ekspozitës Expo 2020 (http://www.expo2020.ru/en) dhe vendi i zhvillimit të disa ndeshjeve të Kampionatit Botëror të Futbollit në vitin 2018.
Radiokompania “Zëri i Rusisë” mori pjesë në Forumin Global të Mediave që u mbajt në Bonn.
Aplikimi i Ekaterinburgut për zhvillimin e Ekspozitës Botërore Expo 2020 është paraqitur në Forumin Ekonomik Ndërkombëtar të Shën Petersburgut (FENSH) në formën e një stende të larmishme dhe interesante.
Qendra e biznesit "Visockij" (54 kate, 188 m) ndodhet në qendër të qytetit të Ekaterinburgut dhe është rrokaqielli më verior në botë, i cili ka hyrë në Librin e rekordeve dhe arritjeve të Rusisë dhe në Librin e Rekordeve Guinness.
Në konferencën për shtyp në Paris me rastin e prezantimit të aplikimit
Rusia promovoi në Paris kërkesën e Ekaterinburgut për të pritur dhe organizuar Ekspozitën Ndërkombëtare - Expo 2020. Votimi për zgjedhjen e qytetit, i cili do të bëhet zot shtëpie i Expo 2020, do të mbahet në nëntor të vitit 2013 në Paris.
Siç theksoi në konferencën për shtyp në Paris Zëvendë
Sekretari i Përgjithshëm i Byrosë Ndërkombëtare të Ekspozitave, Vicente
Në sesionin e Asamblesë së Përgjithshme të Byrosë Ndërkombëtare të Ekspozitave, që po zhvillohet në Paris, u prezantua aplikimi i qytetit rus Ekaterinburg për pritjen e Expo 2020.
Gjatë prezantimit të aplikimit të Ekaterinburgut për pritjen e Ekspozitës Ndërkombëtare Expo 2020 në Paris në urën e Aleksandrit III u hap një pavijon, në të cilin Komiteti Organizativ zhvilloi dje pritjen formale.
Në kuadër të aplikimit të qytetit rus Ekaterinburg për zhvillimin e ekspozitës Expo 2020 ( http://www.expo2020.ru/en ), Rektori i Universitetit Shtetëror Ekonomik të Uralit, Mihaill Fjodorov, doli me iniciativën e zhvillimit të ekspozitës rinore Youth Expo (Rinia Expo).
Qyteti rus i Ekaterinburgut, i cili shtrihet në rajonin e Uraleve, është një nga kandidatët kryesorë për zhvillimin e Ekspozitës Ndërkombëtare Expo 2020 (http://www.expo2020.ru/en).
Sot në Ekaterinburg filloi punimet Forumi i Biznesit me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të kompanive të mëdha dhe të mesme finlandeze.
Presidenti rus Vladimir Putin i prezantoi sot Presidentit të Këshillit të BE-së, Herman
Ekaterinburgu ka shanse të mira për të fituar të drejtën e zhvillimit të ekspozitës Expo 2020, sipas mendimit të Kreut të Përfaqësisë së BE-së në Rusi, Fernando Valenzuela.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
6
8
9
11
15
16
18
19
22
23
26
27
29
30