×
Expo 2020, Prill 2013
Ekaterinburgu, një nga qendrat rajonale me zhvillim më dinamik të Rusisë, në vitet e fundit po bëhet gjithnjë e më shpesh platformë e organizimit të evenimenteve të mëdha ndërkombëtare.
Qyteti rus i Ekaterinburgut po lufton për të drejtën për të pritur Ekspozitën Universale Expo 2020. Mbi rëndësinë e ekspozitës, konkurrentët dhe shanset e Rusisë për të fituar i tregoi Radiokompanisë "Zëri i Rusisë" Kryetari i Komitetit Organizativ për mbështetjen e ofertës ruse, Zëvendëskryeministri i qeverisë së Federatës Ruse, Arkadi Dvorkoviç.
Në një intervistë për "Zërin e Rusisë" Guvernatori i Rajonit t
Në një intervistë për Radiokompaninë “Zëri i Rusisë” Guvernatori i Rajonit Sverdllovsk, Eugjeni Kujvashev, tregoi në lidhje me përgatitjen për zhvillimin e Ekspozitës Botërore në vitin 2020.
Rusia do të zhvillojë Ekspozitën Botërore Expo 2020 në nivelin më të lartë, mendon Kryetarja e Këshillit të Federatës, Valentina Matvijenko.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29