×
Expo 2020, 5 mars 2013
Kompania ajrore "Ural Airlines" do të mbështesë aplikimin e Ekaterinburgut për pritjen e ekspozitës ndërkombëtare Expo 2020.
Gazetarët e mediave të ndryshme ruse dhe të huaja mbërritën n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
7
9
10
11
13
15
16
17
18
19
20
23
24
30
31