×
Expo 2020, Janar 2013
Qyteti i Ekaterinburgut (i ndodhur në zonën e Uraleve) paraqiti aplikimin për pritjen e World Expo 2020 "në margjinat" e Forumit Ekonomik Botëror në Davos.
Në Davos filloi punimet Forumi Ekonomik Botëror, i cili tradicionalisht mbledh së bashku liderët politikë dhe përfaqësuesit kryesorë të botës së biznesit. Delegacioni rus në këtë Forum kryesohet nga Kryeministri Dimitri Medvediev.
Në Moskë u zhvillua promovimi interaktiv i aplikimit të Ekaterinburgut për të drejtën e pritjes së Ekspozitës Universale Botërore - Expo 2020.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
25
26
27
28
29
30
31