×
macja, Prill 2013
Pjesa më e madhe e atyre gjërave që ne tani na duken të zakonshme, dikur shkaktonin frikë, habi dhe madje hutim. Kështu ndodhi në kohën e vet edhe me sfinksat - macet e racës pa qime (hairless). Tani i erdhi radha, me sa duket, maceve me pesë veshë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30