×
Sport 15 janar 2013
Sportistja e vetme në histori dy herë kampione olimpike në gjimnastikën artistike në shumëgarëshin individual Eugjenia Kanaeva i dha fund karrierës së vet sportive, njofton sit-i zyrtar i Federatës Ruse të Gjimnastikës Artistike.
Në Moskë u prezantuan pishtarët e stafetave të zjarrit të Lojrave Dimërore Olimpike dhe Paralimpike Soçi-2014. Pas nëntë muajsh ata do të nisin udhëtimin më të gjatë në gjithë historinë e lëvizjes olimpike. 14.000 pishtarëmbajtës do të përshkojnë një rrugë 65.000 kilometra të gjatë nëpër territorin e pamatë të Rusisë me qëllim që më 7 shkurt të vitit 2014 të ndezin flakën olimpike në Soçi dhe t’i njoftojnë botës mbi hapjen Olimpiadës së XXII Dimërore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
12
13
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31