×
Sport 14 janar 2013
Zjarri olimpik i Olimpiadës Dimërore në Soçi gjatë stafetës së vet të gjatë do të shkojë madje dhe në kozmos. Kjo u njoftua sot nga Kryetari i Komitetit Organizativ të "Soçi-2014" Dimitri Çernishenko.
Pishtarët e Lojrave Olimpike dhe Paralimpike Dimërore të vitit 2014 në Soç
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
12
13
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31