×
Sport 8 qershor 2012
Para ndeshjes mes kombëtareve të Rusisë dhe Republikës Çeke vëzhguesi i futbollit i gazetës "Sport-Express" Aleksandër Bobrov ndau me Radiokompaninë  “Zëri i Rusisë” mendimin e tij rreth lojës së ardhshme.
Kombëtarja e Rusisë ditën e parë të Kampionatit Evropian të Futbollit do të dalë në stadiumin Vrocllav.
Me ndeshjen me skuadrën e Çekisë, të premten në Vroclav, Rusia fillon debutimin e saj në Kampionatin Europian të Futbollit. Herën e fundit dhe të vetme në finalet europiane rivalët janë takuar në EURO-96 në Angli.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
10
14
16
17
23
24
25
27
28
30