×
Sport 14 korrik 2011
Sportistët rusë Eugjeni Novozheiev dhe Konstantin Aksionov u bënë të parët në botë që kaluan ngushticën e Beringut me kiteboard.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
8
9
10
16
17
18
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31