×
Sport 29 korrik 2010
  "Rusia - fuqi sportive", forumi i përvitshëm sportiv ndërkombëtar kushtuar 30 vjetorit të Olimpiadës së zhvilluar në Moskë, startoi në kryeqytetin rus.
Zhvillimit të fizkulturës dhe sportit, propagandimit të mënyrës së sh
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
6
7
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31