×
Sport 14 korrik 2010
Skuadra përfaqësuese e të rinjve e Rusisë korri fitore ndaj përfaqësueses së Spanjës në Kampionatin Evropian të basketbollit, që po zhvillohet në Kroaci, dhe i siguroi vetes daljen në playoffs.
  Xhudoisti më i titulluar në Rusi veriosetiniani Tamerllan Tmenov përfundoi karrierën e vet sportive.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
6
7
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31