×
Sport 28 maj 2010
Kampionati Europian-2016 për futbollin do të zhvillohet në Francë. Vendimi për këtë u miratua në mbledhjen e komitetit ekzekutiv të UEFA-s në Gjenevë. Pretendentë të tjerë për këtë eveniment ishin Italia dhe Turqia.  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31