×
Sport 31 mars 2010
Skuadra përfaqësuese e futbollit e Rusisë ruajti pozitat e veta në rejting-listën e Federatës Ndërkombëtare të shoqatave të futbollit.
Kreu i Ministrisë së turizmit dhe sportit të Federatës Ruse Vitali Mutko premton t
Në garën e anijeve me vela, itinerari i së cilës do të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
27
28
29
30
31