×
Sport 26 mars 2010
 Në kryeqytetin e Olimpiadës së ardhshme të Bardhë mbërritë
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev mendon, se mjetet financiare të caktuara për përgatitjen e sportistëve për pjesëmarrjen në Olimpiadën në Vankuver u përdorën joefektivisht.
Në Sochi-kryeqytetin dimëror të Olimpiadës-2014 u çuan flamujt olimpikë dhe paralimpikë. E drejta për të mbajtur simbolet kryesore të garave ndërkombëtare iu është besuar fituesve rusë të Lojrave Olimpike dhe Paralimpike në Vankuverin kanadez.
Përgatitja e sportistëve rusë për Olimpiadën-2014 në Sochi është tema kryesore e mbledhjes së Këshillit Presidencial për zhvillimin e fizkulturës dhe sportit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
27
28
29
30
31