×
Sport 25 mars 2010
  Çifti sportiv rus Yuko Kavaguçi dhe Aleksandër Smirnov fituan medaljen e bronzit në Kampionatin botëror të patinazhit artistik në akull në Torino, duke mbetur pas fituesve të medaljes së argjendtë, çiftit nga Gjermania Robin Shollkov dhe Aliona Savçenko.
Udhëheqja e sportit rus, duke përfshirë edhe krerët e federatave të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
27
28
29
30
31