×
Sport 2 mars 2010
Dy klubet spanjolle të futbollit "Real" dhe "Barcelona" janë ekipet më të pasura të Europës, sipas të dhënave të agjencisë botërore të auditorit, "Deloitte".
  Moska do të anëtarësohet këtë vit në Bashkimin Botëror të qyteteve olimpike, i njoftoi Agjencisë "RIA Lajmet" një burim informativ në administratën e qytetit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
27
28
29
30
31