×
Sport Tetor 2009
Mihail Juzhnij u bë sportisti i shtatë rus që arriti të fitojë Kupën e Kremlinit. Përpara tij këtë trofe e patën fituar Çerkasov, Kafelnikov, Andrejev, Kunjicin, Vollkov dhe Davidenko.
Sot në botën e sportit kujtojnë portierin më të mirë të shekullit të XX-t. Më 22 tetor Lev Jashin do të kishte mbushur plot 80 vjet.
Skuadra përfaqësuese e Rusisë po zhvillon stërvitjet e fundit përpara ndeshjes vendimtare që mund ti hapë asaj rrugën drejt Kampionatit botëror të futbollit në Republikën e Afrikës së Jugut.
Sllogani i njohur i reklamës “tre në një” u morr si bazë konceptuale
Më 5 tetor në Kopenhagen përfundoi Kongresi i XIII-t Olimpik. Si vend i zhvillimit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31