×
Sociale 10 shkurt 2014

Mjekët gjermanë shëruan një pacient me metodën e Dr. House - heroit të serialit televiziv me të njëjtin emër, njoftojnë mediat.

Në qendrën perinatale të qytetit rus Soçi në ditën e hapjes së Lojrave të XXII Olimpike Dimërore 2014 erdhën në jetë plot 34 fëmijë: 24 djem dhe 10 vajza.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2014
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2014
2
9
16
18
22
23
25