×
Sociale 20 qershor 2013
Përmbytjet e kohëve të fundit në Ballkan u zëvendësuan nga vapa e madhe. Në Kroaci, Serbi, Mal të Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni dhe Slloveni termometrat po lëvizin drejt shenjës 40 gradë Celsius.
Policia braziliane përdori gaz lotsjellës dhe plumba gome kundër demonstruesve në qytetin
Numri i të hospitalizuarve, si rezultat i shpërthimeve në poligonin e testimit të municioneve në rajonin Samara pranë Vollgës, të cilat ndodhën mbrëmjen e datës 18 qershor, është rritur deri në 12 persona.
Duke marrë fjalën në mbylljen e Forumit Global të Mediave në Bon t
Aplikimi i Ekaterinburgut për zhvillimin e Ekspozitës Botërore Expo 2020 është paraqitur në Forumin Ekonomik Ndërkombëtar të Shën Petersburgut (FENSH) në formën e një stende të larmishme dhe interesante.
Drejtoria Kombëtare Meteorologjike e Japonisë shpalli sot paralajmërimin e stuhisë në lidhje me afrimin e tajfunit "Lipi" në pjesën jugore të ishullit Kyushu dhe prefekturës ishullore Okinawa.
Duke marrë fjalën në mbylljen e Forumit Global të Mediave në Bon, Drejtori
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30