×
Sociale 17 qershor 2013
Siç vuri në dukje në hapjen e Forumit Global të Mediave të vitit 2013
Punonjësit civilë të Shtabit të komandës së unifikuar të forcave të NATO-s në Evropë bllokuan hyrjet në bazën ushtarake të NATO-s në rrethinat e qytetit belg, Mons.
Salloni më i vjetër ndërkombëtar i teknikës së aviacionit dhe asaj kozmike në Le Bourget të Francës për të pesëdhjetën herë me radhë po hap qiellin e vet për mysafirët e huaj. Mbi risitë që do t’u demonstrohen shikuesve në këtë Sallon Radiokompanisë "Zëri i Rusisë" i treguan ekspertët.
Konkursi "Miss Universe" këtë vit do të zhvillohet në kryeqytetin rus, thuhet në
Në krahinën e Kamçatkës është shpallur gjendja e jashtë
Qendra e biznesit "Visockij" (54 kate, 188 m) ndodhet në qendër të qytetit të Ekaterinburgut dhe është rrokaqielli më verior në botë, i cili ka hyrë në Librin e rekordeve dhe arritjeve të Rusisë dhe në Librin e Rekordeve Guinness.
Të hënën më 17 qershor në ishullin grek të Kretë
tërmet, Ishulli i Kretës
Më shumë se 20.000 njerëz morrën pjesë në një miting antiqeveritar në Sofje.
Në këtë Sallon do të marrin pjesë më shumë se 3.000 kompani nga 44 vende. Midis tyre janë Rusia, Britania e Madhe, Gjermania, India, Italia, Kina, SHBA-ja, Ukraina dhe Franca. Ekspozitat më të mëdha do të prezantohen nga Franca (1040 organizata) dhe SHBA-ja (350 organizata).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30