×
Sociale 28 maj 2013
Më 27 maj gjatë një koncerti në Kopenhagen këngëtares së
Libri i ekonomistit João Ferreira me titull "Përse ne duhet të refuzojmë euron" u shndërrua në një bestseller të vërtetë në Portugali.
Anëtarja e dënuar me burgim e grupit punk “Pussy Riot”, Maria Aljohina, ë
Më shumë se 100 persona të moshës nga 4-17 vjeç kanë ndërruar jetë në Benin nga një sëmundje e panjohur. Për këtë njoftoi sot televizioni lokal.
Në qendër të Londrës persona të paidentifikuar kanë përdhosur
Më shumë se dhjetë milionë njerëz në mbarë botën vuajnë nga fobi të ndryshme, ndërsa më saktësisht, banorët e qyteteve të mëdha dy herë më shumë se sa njerëzit që jetojnë në lokalitete të vogla. Në një përfundim të tillë arritën ekspertët e Fondit britanik të Mbrojtjes së Shëndetit Mendor.
Policia e Malajzisë njoftoi se në lumin në ishullin Borneo është përmbysur
Zjarrfikësit evakuuan më shumë se 1 mijë persona për shkak të
Kisha Katolike në Venezuelë deklaroi se i kanë mbaruar rezervat e verës dhe se ajo që ka mbetur nuk mjafton për përfundimin e shërbesës fetare.
Autoritetet e Kilit urdhëruan evakuimin e më shumë se 2 mijë personave pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
5
11
12
18
19
25
26