×
Sociale 4 maj 2013
Mitropoliti i Krutickit dhe Kollomenskut Juvenali në vigjilje të Festës së Ndritur të Ngjalljes së Krishtit iu drejtuar audiencës së Radiokompanisë "Zëri i Rusisë":
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
5
11
12
18
19
25
26