×
Sociale 2 prill 2013
Pjesa më e madhe e atyre gjërave që ne tani na duken të zakonshme, dikur shkaktonin frikë, habi dhe madje hutim. Kështu ndodhi në kohën e vet edhe me sfinksat - macet e racës pa qime (hairless). Tani i erdhi radha, me sa duket, maceve me pesë veshë.
Ndër blerësit e fshatrave të braktisura, që në Spanjë sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Statistikës aktualisht rezultojnë mbi 3.000, 90% janë të huaj.
Çmimi u dha për video projektin partnerial në versionin e Internetit: "Platforma eksperte", për ndriçimin aktiv të problemeve të zhvillimit ekonomik të Rusisë dhe mbështetjen e sipërmarrjeve vendase.
Anija "Seastar" me 12 rusë në bord u ndodh në situatë emergjente në Detin e Japonisë, 60 kilometra në jug të Nahodkës, njoftoi të martën Ministria ruse e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ).
Zoti Tony Hall u emërua në këtë post në nëntor të vitit 2012, menjëherë pas dorëheqjes së George Entwistle. Para kësaj detyre Tony Hall ka qenë Kryetar i Bordit Drejtues të Royal Opera House në Covent Garden.
Policia meksikane gjeti 9 trupa të copëtuar në një makinë me targë të shtetit amerikan të Texas-it në afërsi të qytetit të Ciudad Victoria.
Departamenti qendror i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme të Qarkut autonom të Çukotkës përhapi një paralajmërim urgjent në lidhje me kushtet e komplikuara meteorologjike.
Të hënën korporata amerikane e ndërtimit të avionëve Boeing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
13
14
20
21
27
28