×
Sociale 25 mars 2013
Kjo është një histori e shkurtër në lidhje me atë, se si një shërbim i zakonshëm në kryeqytetin e Uraleve - Ekaterinburg, u shndërrua në një ekskursion mjaft tërheqës, interesant. Kjo ishte për mua njohja e parë me qytetin e largët të Uraleve, qendrën e metalurgjisë ruse dhe, ndoshta, të zotin mikpritës të shtëpisë të Ekspozitës Botërore Expo 2020.
Disa persona të panjohur hodhën nga treni në lëvizje e sipër një qytetar francez. Incidenti ndodhi në trenin që po ndiqte itinerarin Vladivostok-Moskë, me të cilin i huaji po udhëtonte nëpër hekurudhën Trans-Siberiane.
Në Havana përfundoi Kongresi Botëror i Spiritualizmit, në të cilin morrë
Reshjet e dendura e të mëdha të dëborës, të cilat
Ekspertët e qendrës bërthamore (Atomic Weapons Establishment, AWE) në qytetin britanik Aldermaston (AWE) do të kryejnë një ekzaminim suplememntar të indeve trupore të oligarkut të ndjerë rus, Boris Berezovskij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31