×
Sociale 20 mars 2013
Guvernatori i rajonit të Çeljabinskut, Mihaill Jurjeviç, mbështeti idenë e përjet
Liderja e opozitës së Afrikës së Jugut, Helen Zille, u lëndua
Maskotat e Olimpiadës Dimërore në Soçi - Ariu i bardhë, Lepuri dhe
Vullkani Lokon në veri të Indonezisë u aktivizua përsëri, duke hedhur nga
Kryepeshkopi i Kishës Katolike Romake, Nunci Apostolik në Federatën Ruse Ivan Jurkoviç ishte i ftuar në një program në Radiokompaninë "Zëri i Rusisë". Programi i përkushtohej hipjes në Fronin e Shenjtë të Pontifikut të ri - Papa Françeskut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31