×
Sociale 6 shkurt 2013
Dyqani online “Amazon” në maj do të emetojë valutën virtuale - Amazon Coins. Kompania premton se do të shpërndajë "dhjetra miliona dollarë" në formën e monedhave virtuale.
Ka rinisur në mënyrë aktive procesi i hedhjes së llavës nga krateri i vullkanit Plloskij Tollbaçik (russ.
Korporata Boeing është duke punuar për zhvillimin e një versioni të ri të modelit të avionit “Dreamliner”. Ky version i ri do të jetë më i shtrenjtë dhe me 40% më tepër vende.
Sekretari i Përgjithshëm i partisë opozitare tuniziane (Partia Demokratike Patriotike) Chokri Belaid u vra
Në Rusi, pas 83 vjetësh, u botua sërish revista social-filozofike "Kambana ruse" (russ. «Русский колокол»). Redaktori i saj i parë ishte filozofi teolog rus Ivan Ilin.
Kafsha ishte 8 vjeç. Vitin e fundit maçoku ka vuajtur nga kanceri. Kjo u njoftua në faqen e Internetit të kafshës në rrjetin social Facebook. Emri i plotë i maçokut ishte Mymains Stewart Gilligan. Ai hyri në Librin e Rekordeve Guiness në gusht të vitit 2010.
Cunami, i cili u formua nga tërmeti i fuqishëm me magnitudë 8 ballë
Rrjeti më i madh social në botë Facebook është duke zhvilluar një aplikacion mobil që do të ndjekë lëvizjet e përdoruesve në kohë reale, duke përdorur të dhënat nga sistemi GPS, rrjetet e telefonisë celulare dhe pikat Wi-Fi.
Ekspozita Ndërkombëtare e teknikës së aviacionit dhe asaj kozmike “Aero India 2013” do të mbahet nga 6-10 shkurt të vitit 2013 në Bangalore. Në këtë ekspozitë pritet pjesëmarrja e 27 vendeve, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, Britaninë e Madhe, Italinë, Gjermaninë dhe Francën. Rusia është pjesëmarrëse e përhershme e këtij evenimenti të rëndësishëm.
Në qytetin indian të Bangalore sot hapet një nga ekspozitat më të më
Të mërkurën disa fshatra në Ishujt Solomone u shkatërruan pas një serie tërmetesh të fuqishme në rajon.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24