×
Sociale 1 nëntor 2012
Avioni norvegjez i kompanisë Wideroe, që po kryente fluturimin nga Trondheim në Mosjen (distanca mes qyteteve - rreth 350 kilometra), u kthye mbrapa pak minuta para uljes.
Në Kinën ka mundësi që familjeve t’u lejohet lindja e f
Në Japoni, në ishullin Kiusju, arritën shëndoshë e mirë për të kaluar dimrin 23 kojrillat (krillat) e parë të zeza nga parku kombëtar biosferik rus "Daurskij" në Transbaikalia.
Në Madrid tre vajza të reja të moshës nga 18-25 vjeç gjetë
Të paktën shtatë vetë gjetën vdekjen si rezultat i përmbytjeve
Policia arrestoi keqbërësin, i cili hapi zjarr me armë në Universitetin e Kalifornisë Jugore gjatë festës së organizuar me rastin e “Halloween” në mbrëmje vonë ditën e mërkurë, më 31 tetor.
Dhjetë persona u vranë dhe rreth 50 të tjerë u plagosën si rezultat
Një nga qytetet turistike më të njohura të Italisë rrezikon të zhytet n
Tajfuni "Son-Tinh", që ka përfshirë pjesën jugore të Kinës, ka çuar në evakuimin e më shumë se 150.000 njerëzve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
24
25