×
Sociale 19 tetor 2012
Konfederata e sindikatave evropiane organizon më 14 nëntor “Ditën e veprimeve” mbar
Në Gjermani sot do të mbahet premiera e një spektakli të pazakontë. Në bazë të skenarit të tij qëndron performanca në gjyq e terroristit norvegjez Anders Breivik.
Furnizimi i gazit natyror nga Irani në Turqi u ndërpre përkohësisht pas një shpërthimi të fuqishëm në sektorin e tubacionit në krahinën turke lindore Agri.
Shkalla e vërtetë e islamizimit të Evropës Perëndimore është e diskutueshme, por deri tani askush nuk ka guxuar të evidentojë gjithë aktualitetin (everydayness), vijueshmërinë dhe thellësinë e këtij procesi. Këtë e bëri gazetari televiziv izraelit Zvi Yehezkel në filmin dokumentar "Allahu Islam".
Anëtarja e liruar së fundmi e punk grupit “Pussy Riot” Ekaterina Samuceviç u
Sot filloi ceremonia dyditore festive me rastin e martesës së Princit të Luksemburgut Guillaume dhe konteshës belge Stephanie de Lannoy.
Shtatë persona gjetën vdekjen dhe katër të tjerë u lënduan
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
6
7
13
14
20
21
27
28