×
Sociale 12 tetor 2012
Komisioni i Pavarur për shqyrtimin e ankesave kundër veprimeve të policisë dhe Prokuroria
Gjatë leximit të gazetave apo shikimit të emisioneve televizive me lajme negative, gratë prodhojnë më shumë hormone stresi se burrat. Kjo u evidentua nga ekspertët kanadezë të Universitetit të Montrealit.
Komisariati i Lartë i OKB-së për Çështjet e Refugjatëve ësht
Dhjetëra mijëra nxënës, studentë dhe pedagogë dolën
Në rezervatet e Kaukazit të Veriut filloi realizimi i programit të WWF, qëllimi i të cilit është përfundimi i plotësimit të grupeve ekzistuese të kaut të egër (bizonit Evropian) si dhe krijimi i të rejave në pjesën jugore të Rusisë.
Nga 10-13 tetor në Düsseldorf po zhvillohet panairi-ekspozitë «REHACARE 2012", i dedikuar për njerëzit me aftësi të kufizuara dhe ata që kanë nevojë për kujdes të veçantë. Në këtë ekspozitë marrin pjesë përfaqësuesit e 851 firmave e kompanive nga 32 vende të botës si dhe më shumë se njëqind grupe të mbështetjes, aleanca e organizata të ndryshme, yjet e Lojrave Paralimpike të vitit 2012.
Në lindje të Indonezisë natën duke u gdhirë e premtja ra një tërmet me magnitudë 6.7 ballë. Informacionin përkatës e përhapi Shërbimi Gjeologjik i SHBA. Nuk ka asnjë njoftim mbi shkallën e dëmit dhe viktima.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
6
7
13
14
20
21
27
28