×
Sociale 25 shtator 2012
Prokuroria e Turqisë filloi përgatitjet për zhvarrosjen e trupit të Presidentit të tetë të Turqisë Turgut Ozal.
Aktorja dhe e Dërguara e Posaçme e Komisionerit të Lartë të OKB
Në jug të Afrikës ra një tërmet me magnitudë 5.2 ballë. Siç njofton Shërbimi Gjeologjik i SHBA, tronditjet nëntokësore u regjistruan në thellësinë 15.7 km më 03:43 sipas orës lokale.
Instituti francez i Studimeve Ifop realizoi një studim në mesin e banorëve të Bashkimit Evropian. Rezultatet treguan se 64% e francezëve sot do të refuzonin aplikimin e monedhës së vetme evropiane.
Shërbimi shëndetësor i Danimarkës forcon rregullat për donacionin e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30