×
Sociale 6 shtator 2012
Avokati i grupit punk “Pussy Riot” Mark Feygin u thirr në Komitetin Hetues të Rusis
Në botë rreth 775 milionë njerëz nuk dinë të shkruajnë dhe të lexojnë. Këto të dhëna paraqiten në një deklaratë të përhapur të UNESCO-s.
21-vjeçari nga Melburni Christopher Sides u arrestua në të dalë të kinemasë lokale për pamjen e jashtme të pazakontë: flokët e të riut ishin të pikturuar si "shigjeta e Kolorados" dhe fytyra e grimuar si një Joker.
Qindra tifozë të futbollit shkatërruan selinë e Shoqytës së Futbollit t
Para samitit të Bashkëpunimit Ekonomik Euroaziatik (Asia-Pacific Economic Cooperation, APEC) në Vladivostok, Presidenti i Rusisë Vladimir Putin mori pjesë në një projekt për të shpëtuar shpendin Krillë (Siberian White Crane) në Jamal, duke u ngritur në ajër me deltaplan.
Katër të vrarë dhe një fëmijë i plagosur rënd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30