×
Sociale 4 shtator 2012
Një mbikalim i metrosë në metropolin indian Mumbai, që ishte në ndërtim e sipër, u rrëzua ditën e martë duke plagosur të paktën tetë persona.
Ushtari në shërbim i Legjionit të Jashtëm francez më 4 shtator vrau veten në qendër të Parisit, duke qëlluar nga automatiku i vet.
Në rezervuarin Ballarat Wildlife Park në Australi fëmija 2- vjeçar u emërua kujdestar.
Arkeologët francezë zbuluan mbetjet e një anijeje të lashtë romake në gjirin e qytetit francez Antibes.
Në aeroportet e Berlinit dhe Frankfurtit vazhdon greva e shoqëruesëve të fluturimit t
Autoritetet e Portugalisë iu drejtuan Bashkimit Evropian me kërkesën për ndihmë në luftën kundër zjarreve pyjore, të cilat kanë pushtuar rajonet qendrore dhe veriore të vendit.
Një autobus devijoi në një luginë të thellë dhe u përmbys ditën e martë në pjesën qendrore të Marokut.
Në të gdhirë të ditës së martë në brigjet e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30