×
Sociale 29 maj 2012
Tetë vetë mbetën të vrarë si rezultat i tërmetit në
Të paktën një person u vra dhe një tjetër u plagos n
Qindra të burgosurve vietnamezë të përgatitur për dënim me vdekje iu është shtyrë afati i përmbushjes së dënimit, njoftuan ditën e martë mediat lokale.
Interneti dhe e ashtuquajtura mjekësia e transmetuar mund të shpëtojnë njerëzimin nga sëmundjet e zemrës, mendojnë mjekët rusë. Në Rusi sikurse dhe në shumicën e vendeve evropiane u zhvilluan “Ditët e njohurive për insuficiencën kardiake”. Nga kjo sëmundje në mbarë botën vuajnë dhjetra miliona njerëz dhe numri i tyre rritet nga viti në vit.
Një tërmet me magnitudë 5.8 ballë ra në veri të Italisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
6
12
13
19
20
26
27